top of page
940A6103.jpg
WIE BEN IK, WAT DOE IK?

Mijn passie voor de korte keten begon toen ik me aansloot bij een CSA-boerderij. Het voelde alsof er een nieuwe wereld voor me open ging. Ik ontdekte verrassende smaken, verdiepte me in teeltmethoden en experimenteerde volop in mijn keuken.


Boerenmarkten werden mijn vaste stopplaatsen. ’s Avonds volgde ik een opleiding tot kok, gedreven om mijn kennis te verdiepen.

VAN PASSIE NAAR VEROBO

Toen ik later mocht meewerken aan een innovatief stadsproject rond korte keten, groeide mijn overtuiging alleen maar sterker. Inspirerende verhalen en inzichten van anderen verrasten mij telkens opnieuw.


Uit al die ervaringen ontstond VeroBo: een plek waar ik mijn kennis, ervaring en liefde voor (h)eerlijk eten met jou kan delen. Vandaag bezorg ik lokale voeding rechtstreeks aan huis, via mijn webshop — gemakkelijk, bewust en met oog voor duurzaamheid.

940A6556.jpg
Rustic Bread Loaf
940A6143.jpg
ONZE VISIE OP DE KORTE KETEN

In 2025 zetten we meer dan ooit in op een duurzamer leven. Lokale economieën bloeien opnieuw op en dat is goed nieuws. Voedzame en kwaliteitsvolle voeding is onmisbaar en moet voor iedereen bereikbaar zijn.

​

De kortste weg loopt rechtstreeks van producent naar jouw bord. Waarom ver zoeken als het lekkers gewoon van bij ons komt? Onze velden en werkplaatsen barsten van pure en ambachtelijke producten.

RESPECT EN BEWUST KIEZEN

Een goed basisproduct behoeft geen krans. Je herkent het meteen aan zijn authentieke smaak. Maar de waarde gaat verder dan smaak alleen. Het begint bij respect voor onze omgeving, voor eerlijke werkomstandigheden, voor dierenwelzijn en voor het harde werk van elke boer.

​

Daarom kiezen we voor eerlijke productie zonder overbodige bewerkingen of bewaarmiddelen en met zo weinig mogelijk voedselkilometers. We zetten ook in op circulaire afvalverwerking om verspilling te vermijden.

​

Dat is de essentie van de korte keten.

_edited.jpg
bottom of page